Šokiraćete se kad čujete koliko Vejd Vilson osuđen na smrt ima godina: Ženama ne smeta, svi bi da spavaju sa njim!
Vejd Vilson, Foto: Tiktok printscreen

NEVEROVATNO!

Šokiraćete se kad čujete koliko Vejd Vilson osuđen na smrt ima godina: Ženama ne smeta, svi bi da spavaju sa njim!

Zbog deljenja imena sa Marvelovim likom poznatim kao Deadpool, Vilson je u medijima nazvan "Ubica Deadpool"

Objavljeno:

Vejd Vilson (rođen 20. maja 1994) je američki kriminalac osuđen za ubistva Kristine Melton i Dijane Ruiz 2019. godine u Kejp Koralu na Floridi.

Zbog deljenja imena sa Marvelovim likom poznatim kao Deadpool, Vilson je u medijima nazvan "Ubica Deadpool". Vilson je 2024. godine osuđen na smrt nakon što je proglašen krivim za ubistvo prvog stepena.

Pre ubistava, Vilson je imao kriminalnu istoriju koja datira od 2012. godine, uključujući osude za provale, veliku krađu i prekršaje vezane za oružje.

Nedugo nakon što je njegov slučaj dospeo u javnost, Vilson je stekao pravi klub obožavalaca i naročito obožavateljki, koji su opsednuti njime zbog njegovog specifičnog i, kako mnogi smatraju, vrlo atraktivnog izgleda - dobro je građen, ima brojne tetovaže, među kojima su, doduše, i dva nacistička simbola - kukasta krsta, ali očigledno ni to nije svima problem, a spominje se i način na koji razgovara sa svojim advokatima, piše LADBible.

Žene širom sveta kače njegove klipove sa suđenja uglavnom na TikTok, a u ovom Vejd govori jednoj od svojih devojaka, Brejzi koja mu je omiljena serija na Netfliksu.

- Da li imaš Netfliks, ako imaš, obavezno pogledaj seriju Black Mirror, to je jedno bolesno, ali odlično s*anje, moraš da je gledaš, veruj mi, objašnjavao je Vejd devojci.

Takođe, on je otkrio kako ga uzbuđuje kada ga zovu "tatica". Ostatak razgovora pogledajte u videu ispod:

Podsećamo, svoju prvu žrtvu Kristinu Melton upoznao je u baru i nakon toga je izašao s njom. Sledećeg dana ju je zadavio u njenoj kući, gde je telo i pronađeno. Druga žrtva Dijana Ruiz išla je pešice na posao u obližnji bar kada joj je prišao automobilom i tobože smernice tražeći je oteo.

Vilsonov otac je na suđenju rekao da mu je sin priznao da ju je zadavio, a kada je shvatio da još diše, nastavio je da je gazi - prešao je preko nje između 10 i 20 puta - dok nije izgledala kao špagete.

Njeno telo pronađeno je nekoliko dana kasnije na polju u blizini. Njegov otac je, nakon što mu se sin pohvalio svojim zločinima, odmah pozvao policiju.

Ruiz je bila majka dvojice sinova, a njen 19-godišnji sin svedočio je na suđenju.

"Moja mama neće biti na mom venčanju", rekao je u suzama tokom svedočenja. Vilson je, pisali su mediji, navodno rekao detektivima: "Ponovio bih to."

@nbcsouthflorida 'I didn't get to tell her I love her.'⁠ ⁠ Judge Nicholas Thompson handed down two death penalty sentences for Wade Wilson Tuesday afternoon for the deaths of two Cape Coral women.⁠ ⁠ Following the sentencing, prosecutors, families of the victims and Cape Coral Police gathered to share their thoughts after the long-awaited closure of the case.⁠ ⁠ #wadewilson #sentence #family #florida ♬ original sound - NBCSouthFlorida

S vremenom se oglasila i njegova bivša devojka i ustvrdila da ju je seksualno zlostavljao, ali to nije sprečilo fanove da polude za njim, ponajpre na TikToku, a nastale su i stranice "Pravda za Vejda Vilsona".

Video snimci su prepuni komentara poput: "Predivan je! Šta nije u redu sa mnom?", "Ja ću ga popraviti", "Znam da je ovo užasno reći, ali kako dobro izgleda, sve bih mu oprostila". Wilson je primio gotovo 4.000 poruka u zatvoru, a neke su bile označene sa "X" te su vlasti odbile da mu ih uruče.

Bonus video:

02:34

Ovako se stručnim nazivom objašnjava fenomen dečaka ubice iz Ribnikara

(Espreso/J.R)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.